Hogyan legyen egységes online megjelenésed?

Ezen cikkünkben szó esik majd az egységes online megjelenés alapköveiről, a logó és az egyéb dizájn elemek használatáról, továbbá arról, hogy hogyan tudsz ebben segítséget kérni. Szó esik majd az egységes megjelenés fontosságáról és miértjéről is. Még azt is eláruljuk, hogy, ha online marketing ügynökséget keresel, akkor hova fordulj szakértői segítségért.
Hogyan legyen egységes online megjelenésed?

Hogyan érhető el az egységes megjelenés?

Mit is jelent az egységes online megjelenés? Ez alatt azt értjük, hogy a social média és az egyéb felületeken ahol az emberek a te posztjaiddal, tartalmaiddal találkoznak, azonnal tudják, hogy azok a tartalmak hozzád tartoznak. Abban az esetben, ha ez megfelelően van kivitelezve, akkor lesz egy egységes stílusa az oldalaidnak és könnyen felismerhető leszel a követőid számára.

Számos módszer van arra, hogy az egységes megjelenést tudd tartani és mindig a kialakított dizájnt és képi világot nyújtsd a követőidnek és vásárlóidnak.

Minőségi fotók használata az egyik kulcs!

Az egységes online megjelenés alapja a jó minőségű fotók alkalmazása. Ez akkor a legjobb, ha saját magad vagy a termékeid vannak profi fotós által befotózva, olyan formában, hogy utána ezeket nyugodt szívvel tudd használni egy Facebook vagy Instagram poszt, illetve hirdetés alkalmával. Ez azért nagyon fontos, mert ha hitelesek a képek, amiket használsz a posztjaidban, akkor az nagyon nagy mértékben segíti az eladásokat, illetve elképesztő módon növeli a bizalmat az általad képviselt termék vagy szolgáltatás iránt.

Szövegméret, rendszeresség, formalitás!

A következő nagyon fontos dolog a posztokat tekintve, hogy azonos szöveg mérettel, azonos formában, megadott időközönként posztolj! Így nagy sikereket lehet tudsz elérni, az egész nem ad hoc módon fog történni, hanem lesz egy rendszer benne, amit tudsz követni és így sokkal egyszerűbb lesz. Vannak programok is amiben egyszerűen tudsz akár Instagram, akár Facebook poszt sablonokat kialakítani és utána már csak azt kell mindig duplikálnod és egy új képet bevágni a már megszerkesztett keretbe. Ettől persze el lehet térni, nincsen semmi kőbe vésve, de ez sokat tud segíteni, akár időtakarékossági szempontokból is. Ezzel a módszerrel garantált, hogy egységes lesz a feeded és aki ismer, az hamar fel fogja ismerni a tartalmaidat a későbbiekben is.

Az azonos logó, színek, és betűtípus használat nem csak a posztokat tekintve tud jól jönni, hanem egy hírlevél vagy álláshirdetés esetén is. Ekkor is fontos az összhang megléte és a letisztult rendezettség érzése. Ezeket a dolgokat jelenleg lehet, hogy sok időnek tűnik kialakítani, de a későbbiekben mindenképpen sok időt lehet vele megtakarítani.

Amennyiben az arculati elemek mindegyike még nincs teljesen rendben, és szeretnél a tartalomgyártásban segítséget kérni egy online marketing ügynökség profi csapatától, akkor az ügynökségkereső.hu oldal neked szól. Az oldalon sok top 10-es listát találsz majd, különböző ügynökségekről, akik például online marketing azon belül tartalomgyártás, arculattervezés és ehhez hasonló témákban tudnak neked segíteni. Ismerd meg Te is a marketing ügynökség toplista tagjait és találd meg még ma a neked leginkább megfelelő marketing ügynökséget!

Kapcsolódó cikkek

Megéri Led fallal reklámozni

Megéri LED fallal reklámozni üzletünket?

Az üzleti világban a sikerhez arra van szükség, hogy kiemelkedjünk a tömegből.

Márkák és influenszerek: a hatékony együttműködések nyomában

Márkák és influenszerek: a hatékony együttműködések nyomában

A hirdetők számára a minőségi tartalom és az erkölcsi tartás a prioritások.

Hogyan legyen egységes online megjelenésed?

Hogyan legyen egységes online megjelenésed?

Ezen cikkünkben szó esik majd az egységes online megjelenés alapköveiről, a logó és az egyéb dizájn elemek használatáról, továbbá arról, hogy hogyan tudsz ebben segítséget kérni.