Facebook hirdetéskezelés és Facebook hirdetés árak

A Facebook hirdetések hatékony eszközt jelentenek vállalkozások számára, hogy elérjék célközönségüket és növeljék online jelenlétüket.
Facebook hirdetéskezelés és Facebook hirdetés árak

A sikeres Facebook hirdetési kampányokhoz azonban elengedhetetlen a megfelelő stratégia, a kreatív hirdetések és a folyamatos optimalizálás. Ebben a cikkben bemutatjuk a Facebook hirdetéskezelés folyamatát, a várható költségeket, valamint tippeket adunk a hatékony hirdetéskezeléshez.

Miért érdemes Facebook hirdetéskezelőt választani?

 • Szakértelem: a hirdetéskezelők naprakész tudással rendelkeznek a Facebook hirdetési platformjáról, az algoritmusokról és a legjobb gyakorlatokról.

 • Időmegtakarítás: a Facebook hirdetéskezelő leveszi a válladról a hirdetések létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának terhét, így Te a vállalkozásod más területeire koncentrálhatsz.

 • Eredményorientált megközelítés: a hirdetéskezelő cégek célja, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el a hirdetési költségkeretből. Folyamatosan figyelik a kampányok teljesítményét, és optimalizálják azokat a jobb konverziók és megtérülés érdekében.

 • Hozzáférés speciális eszközökhöz: a hirdetéskezelők gyakran rendelkeznek olyan prémium eszközökkel és szoftverekkel, amelyekkel hatékonyabban tudják kezelni a hirdetéseket.

A Facebook hirdetéskezelés folyamata:

 1. Célkitűzés: a hirdetéskezelővel közösen meghatározzátok a kampány céljait (pl. márkaismertség növelése, weboldal forgalom növelése, konverziók generálása).

 2. Célközönség meghatározása: pontosan meghatározzák a célközönséget demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedési minták alapján.

 3. Hirdetések létrehozása: a hirdetéskezelő elkészíti a figyelemfelkeltő és hatékony Facebook hirdetéseket, amelyek megfelelnek a Facebook irányelveinek.

 4. Kampány indítása és kezelése: beállítja a kampányt, figyeli a teljesítményt, és szükség esetén módosítja a beállításokat.

 5. Eredményelemzés és optimalizálás: rendszeresen elemzi a kampányok eredményeit, és javaslatokat tesz a további optimalizálásra.

Facebook hirdetés árak

A Facebook hirdetések költségei változóak, és számos tényezőtől függenek, mint például:

 • Célzás: a célközönség mérete és specifikációja befolyásolja a hirdetések árát.

 • Hirdetés formátum: a különböző hirdetésformátumok (pl. kép, videó, carousel) eltérő költségekkel járhatnak.

 • Verseny: a hirdetési aukcióban a verseny intenzitása is befolyásolja az árakat.

 • Szezonalitás: az év bizonyos időszakaiban (pl. ünnepek előtt) a Facebook hirdetés árak magasabbak lehetnek.

A Facebook hirdetéskezelés árak általában havi díj formájában kerülnek felszámításra, és a következő tényezőktől függenek:

 • Ügynökség mérete és tapasztalata: a nagyobb és tapasztaltabb ügynökségek általában magasabb díjakat számítanak fel.

 • Szolgáltatások: a hirdetéskezelésen túl az ügynökség egyéb szolgáltatásokat is kínálhat (pl. tartalomkészítés, közösségi média kezelés), amelyek szintén befolyásolják az árat.

 • Költségkeret: a hirdetési költségkeret nagysága is befolyásolhatja a hirdetéskezelési díjat.

Magyarországi ügynökségek általában a következő árkategóriákban kínálnak Facebook hirdetéskezelést:

 • Alapcsomag: 98.000 - 105.000 Ft/hó

 • Középkategóriás csomag: 105.000 - 110.000 Ft/hó

 • Prémium csomag: 120.000 Ft-tól/hó

Kapcsolódó cikkek

Facebook hirdetéskezelés és Facebook hirdetés árak

Facebook hirdetéskezelés és Facebook hirdetés árak

A Facebook hirdetések hatékony eszközt jelentenek vállalkozások számára, hogy elérjék célközönségüket és növeljék online jelenlétüket.

Hogyan készül egy üzleti Wordpress weboldal?

Hogyan készül egy üzleti Wordpress weboldal?

Szeretnél több ügyfelet vállalkozásodnak? Készíttess üzleti weboldalt profi szakemberekkel, a Wordpress felületét használva! Kattints, ha érdekel!