Egészségmegőrzés

Az egészségnél nagyobb kincs nincs, ebben bizonyára mindannyian egyetértünk.
Egészségmegőrzés

Éppen ezért itt az idő rákapcsolni a fittségünk és immunrendszerünk megerősítésére! Most még időben vagyunk, hogy kivédjük a téli járványokat, fáradtságot és egyéb legyengítő hatásokat.

Az egészségnél nagyobb kincs nincs, ebben bizonyára mindannyian egyetértünk. Éppen ezért itt az idő rákapcsolni a fittségünk és immunrendszerünk megerősítésére! Most még időben vagyunk, hogy kivédjük a téli járványokat, fáradtságot és egyéb legyengítő hatásokat. A Tchibo e heti kollekciójában számtalan praktikus és minőségi megoldást találunk az egészségmegőrzés és téli kikapcsolódás érdekében. Nézzünk bele együtt a sokoldalú kínálatba.

Sokféle fitneszeszköz létezik, de alig akad ilyen sokoldalú közöttük, mint ez a masszázshenger. Akár masszázs, regenerálódás, fitnesz vagy erőnléti és koordinációs edzés: erre a hengerre bátran számíthatunk. Nézzük, mit tud! A kötőszövet és a mélyizomzat masszírozására kiválóan alkalmas. Ideális a kötőszövet edzéséhez, sportolás előtti bemelegítéséhez vagy az azt követő regenerálódásához. Sőt, az ezzel a hengerrel végzett rendszeres gyakorlatok megelőzik az izompanaszok kialakulását is. A henger helyes használatához számos alkalmazási lehetőséget bemutató illusztrációt is találunk a csomagban.

Ha jellemző ránk a gyakori ülőmunka, mindenképpen szerezzük be ezt az egyensúlyozó-párnát, mert aktív ülőhelyzetet, egyenes testtartást biztosít számunkra és javítja a tartást is. Fejleszti az egyensúlyérzéket, gyakori használat esetén pedig erősíti a hát- és hasizmokat. Az egyensúlyozó párna két különböző felülettel – egy rücskös és egy sima oldallal – rendelkezik – és mindkét oldalával használható, például erősítéshez vagy az egyensúlyérzék fejlesztéséhez. Könnyen szállítható és bárhol használható. Szelepes pumpa és gyakorlatokat bemutató, DIN A3-as poszter is tartozik hozzá.

Sokoldalú edzőtárs: 5 az 1-ben workout készlet, mellyel az egész testünket alaposan át tudjuk mozgatni. A szett 0,5 kg-os súlyzókat, csúszásgátló borítással ellátott fekvőtámasz-fogantyúkat, ugrókötelet, hosszú expandert és mellkasexpandert tartalmaz. Ez utóbbihoz három kötél is tartozik, melyek többféleképpen és a kívánt intenzitású edzésnek megfelelően használhatók. A fekvőtámasz-fogantyúk kímélik a csuklót a padlón végzett gyakorlatok közben. A készlethez tárolótáska és gyakorlatokat bemutató poszter is tartozik, ha esetleg még nincs ötletünk a minél alaposabb kihasználására.

Ezek a latexmentes kineziológiai szalagok kíméletes megtámasztást nyújtanak az izmoknak, ínszalagoknak és ízületeknek. Most mindjárt három darabra is szert tehetünk ebben a szettben. Bőrre ragaszthatók és sokoldalúan használhatók, például a tarkó és a térd környékén, illetve a lábfejen. A gyógyászati ragasztószalagok lélegzőek és vízállóak is – így rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak zuhanyozáskor vagy sportolás közben. Képekkel illusztrált, részletes útmutatót is tartalmaz az egyszerű használat érdekében.
Ha konkrét pontokon érzünk fájdalmat, akkor vessük be ezeket a TENS fájdalomcsillapító tapaszokat. Ún. transzkután elektromos idegingerlés révén (TENS) természetes módon csillapítja a fájdalmat, és például hátfájás pontos kezeléséhez kifejezetten ideális. A kék tapasz általános kezelésre, a sárga tapasz pedig a hát kezelésére alkalmas. Az intenzitás beállítható, az elem cserélhető. A biztonság érdekében a többször felhasználható tapaszokat automatikus kikapcsolással is ellátták. Jó tudni, hogy a fájdalomcsillapító tapaszok nagyon egyszerűen használhatók az egész testen. A kellemesen puha, rugalmas anyagot filmszerű, öntapadó géllel vonták be.

És a Tchibo kedvence: akupresszúrás matrac az egész test vitalizálására! Az akupresszúra a kínai orvoslás egyik olyan hagyományos gyógymódja, amely ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést és oldja a stresszt. Ezt az akupresszúrás matracot akupresszúrás hegyekkel ellátott 250 műanyag lapocska borítja és számos olyan alkalmazási lehetőséget biztosít, amely revitalizáló és anyagcsere-élénkítő hatású. A kellemesen könnyű szivacsmatracot tépőzárral levehető pamuthuzattal látták el. Praktikus hordozópánt és a használatot részletesen bemutató brossúra is a csomag része.

Egy tuti ajándéktipp: 2 az 1-ben lábmasszázsfürdő 3 év garanciával! Nemcsak kényeztető pezsgőfürdőt vehetünk a készülék segítségével, hanem egy frissítő reflexzónás masszázsban is részünk lehet ezután. Ez a lábfürdő két olyan jótékony hatású programmal rendelkezik, amelyek élénkítik és felfrissítik a fáradt lábat. Vagy a frissítő pezsgőfürdőt kombináljuk a reflexzónás masszázzsal, vagy a meleg pezsgőfürdő nyújtotta kényeztetést élvezzük masszázs nélkül. Ez a fürdő két olyan kivehető masszázsgörgővel és a masszázshatást növelő rücskös kialakítással készült, amelyek a használat során ellazítják a lábat. Annak érdekében, hogy a víz ne hűljön ki, a beépített fűtés temperálja a vizet. Csúszásgátló gumitalpak gondoskodnak a stabilitásról még sima padlón is. Hogy a padló a használat során száraz maradjon, a lábfürdőt fröccsenésgátlóval is ellátták. A kád 46-os cipőméretig használható. Ne hagyjuk ki!

Kapcsolódó cikkek

Egészségmegőrzés

Egészségmegőrzés

Az egészségnél nagyobb kincs nincs, ebben bizonyára mindannyian egyetértünk.

Egyre több fiatal férfinak vannak potenciaproblémái

Az üdítő és a Netflix a romantika XXI. századi gyilkosai - egyre több fiatal férfinak vannak potenciaproblémái

„Egyre több fiatal férfinak vannak potenicaproblémái” – állítják a szakorvosok, és meg is nevezik a problémák fő okait.