Hogyan hathatsz egyedi dobozokkal vevőid érzelmeire?

Sok cég és vállalkozás még mindig alábecsüli a csomagolást, mint a márkaüzenet hordozóját.
Hogyan hathatsz egyedi dobozokkal vevőid érzelmeire?

Pedig a modern fogyasztói elvárások egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vonzó, környezetbarát és biztonságos dobozok használatára. “ Miért lenne ennyire fontos a csomagolás a termékek értékesítésében? “ Ahogy új emberekkel való találkozás esetén is, a legelső benyomás minden esetben a külső alapján születik meg. Lehet, hogy nem szimpatikus valakinek a megjelenése, azonban váltasz vele néhány szót, megfigyeled a testbeszédét és rájössz: tévedtél. Rosszul ítélted meg az adott személyt, azonban volt lehetőséged arra, hogy jobban megismerd. Egy termék esetén azonban a szépítés nem opció. Miért?


Mert meg sem vásárolod, ha ránézésre kellemetlen érzést kelt benned.

És ha meg sem veszed, akkor nem fogod otthon kicsomagolni és babrálni vele, majd végül felismerni:

“ Wow, micsoda termék! ”

Tegyük fel, hogy elindulsz bevásárolni és egy esztétikailag kifogásolható termékkel találkozol a boltban.

Mi az első gondolatod?

“ Amatőrök. Erre biztosan nem fogom elkölteni a pénzem. ”

A termékek értékesek és praktikusak, vagy akár gyönyörűek is lehetnek. Azonban ha nem vásárolnak belőle, az csak veszteség lehet számodra, eladóként.

A Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz hullámpapírlemezből készült dobozokat és más csomagolóanyagokat. Termékeikkel, szolgáltatásaikkal, környezettudatos törekvéseikkel az egyik legjobb hírnévvel rendelkező cégként emlegetik őket a piacon.

A Wanapack olyan vezetőkből és munkatársakból áll, akik pozitív életszemlélettel bírnak, sikeresek a munkájukban, készségesek, jól kommunikálnak, segítőkészek, gyors gondolkodásúak és ügyfélorientáltak. Ha csomagolóanyagra van szükséged, náluk jobb megoldást keresve sem találhatnál!

A vevői döntések befolyásolója, a csomagolás.

Függetlenül attól, hogy termékeidet online vagy kiskereskedelmi üzletben értékesíted, a csomagolási döntések már azelőtt elkezdik befolyásolni az ügyfelek tapasztalatait, mielőtt vásárolnának a termékedből.

A rossz csomagolás észrevétlenül hagyhatja a termékeidet a bolt polcain, vagy a nem megfelelő szállítás következtében károsíthatja a terméket is. Ezek a negatív asszociációk leküzdhetik az ügyfeleknél elért pozitív eredményeket. Amikor elkezdesz mérlegelni, hogyan csomagolhatnád a legjobban a termékeidet, figyelembe kell venned a különböző tényezőket, amelyek meghatározzák, hogy mi lesz a legjobb megoldás.

Mi az, ami igazán számít, ha a termék dobozára gondolunk?

A doboz tapintása, kinézete, a csomagolás minősége és színe alapján a potenciális vásárló véleményt alkot, illetve következtet a termék színvonalára és tudat alatt akár egy adott árkategóriába is besorolja azt.

A versenytársaktól kinézetben, szerkezetben, papír minőségben eltérő csomagolás megkülönböztethet és egyedivé tehet a piacon.

Egyedi dobozgyártás - a megmentőd!

Válaszd az egyedi dobozgyártást! A könnyen tárolható, lapra hajtható, környezetbarát, különböző anyagú és méretű, minőségi dobozok segítenek bevonzani az új vásárlókat.

1.Ezek a dobozok tökéletesen passzolnak a termékedhez; azt kapod kézhez, amit megálmodtál.

2. Az egyedi gyártás hosszú távon, több rendelés esetében pénztárcabarátabb megoldás, méghozzá optimalizált anyaggal kivitelezve.

3. Az unalmas és színtelen csomagolás azt a benyomást kelti, hogy nem sok erőfeszítést és energiát szántál a küllemre. Miért lenne ez máshogy a termékkel kapcsolatban? Azonban az egyedi dobozok használata azt a benyomást kelti, hogy céged törődik a vevővel és értékeli az általuk vásárolt termékeket.

4. Ha versenyképes iparágban tevékenykedsz, biztosan tudod, hogy a vásárlók manapság olyan termékeket keresnek, amelyek valami pluszt adnak nekik. Az igényeiket kielégítő csomagolás kiváló módja annak, hogy megnyerd a szívüket és kiváló benyomást kelts bennük.

5. Az egyedi dobozok fantasztikus előnye a funkcionalitás. Mivel tetszés szerint tervezhetők, így tökéletes méretben, a megálmodott anyagokból és a kívánt design-al készülhetnek el.

Most már tudod, hogy egyedi dobozokra van szükséged.

Milyen kérdéseket kell megválaszolnod a gyártás folyamatának megkezdése előtt?

Mi kerül majd a dobozba?

- hogy biztosan megbírkozzon a súllyal és centiről centire passzoljon a termékedhez.

Mire akarod felhasználni és hogyan akarod szállítani?

- hogy biztosan elég strapabíró legyen.

Mi a pontos mennyiség?

- hogy tudjuk, mekkora terhelésre készüljünk és pontos gyártási időt mondhassunk.

Tetős vagy nem tetős?

- hogy a fedél gyártása is időben megkezdődhessen.

Milyen lesz a doboz alapanyaga és arculata?

- hogy tudjuk, milyen technológiát használjunk.

Ha gyártói háttértapasztalatra, dizájnerre, szakmailag hiteles, empatikus élményre épülő kiszolgálásra vágysz, a Wanapack csapata áll a rendelkezésedre.

Tűnjön ki a terméked a többi közül, ragadja meg a potenciális vásárlók tekintetét, csomagolása pedig legyen olyan vonzó, hogy már messziről tudják a vevők, hogy ez az, amire vágynak!

Keresd fel a Wanapack-ot, ha dobozolandó projekted van és nem akarod, hogy az ügyfelek tovább tolják a bevásárlókocsit a termékeid mellett!

Kapcsolódó cikkek

A tópszíntől a viszkózig: ezek lesznek az idei szőnyegtrendek

A tópszíntől a viszkózig: ezek lesznek az idei szőnyegtrendek

Szakértőket kérdeztünk a színekről, a dizájnról és az anyagokról

Így kapja meg biztonságban a vásárló az interneten megrendelt terméket

Így kapja meg biztonságban a vásárló az interneten megrendelt terméket

Talán most még elképzelni sem tudod mennyire fontos a csomagolás.