Céges reklámajándékok a borok szerelmeseinek

A cégek számára sokszor nehézséget okoz különleges és nem mindennapi meglepetéseket találni a dolgozók számára. Ebben a cikkben ötletes és hasznos céges reklámajándék ötleteket gyűjtöttünk össze a borok szerelmeseinek. Ezek az apróságok tökéletes megoldások bármilyen eseményre, kitüntetésre, esetleg karácsonyi különlegesség gyanánt. Lássuk tehát!
Céges reklámajándékok a borok szerelmeseinek

Céges reklámajándékok

Az év minden időszakában vannak események és rendezvények, amelyek tökéletes alkalmat adnak arra, hogy a dolgozókat, munkatársakat meglepjük valamivel. Ki ne szeretne például minőségi borokat fogyasztani otthon vagy akár egy eseményen? A céges reklámajándékok között bőven akad olyan típus, amit ezeknek az embereknek lehet elkészíttetni és átadni.

Dugóhúzó

Nemcsak boros üvegeknél lehet praktikus egy logózott dugóhúzó, hiszen melyik család nem ünnepli a születésnapokat és a szilvesztert pezsgővel? Felejtse el a túlzottan egyszerű és nagy erőfeszítést igénylő kiegészítőket és lepje meg a dolgozóit vagy a vendégeket egy könnyed és stílusos Lever Elegant dugóhúzóval. Az igen praktikus fogaskerék mechanizmussal működő típus biztos tartást nyújt a palack nyakán, így még a parafa sem fog sérülni.

Vákuumpumpa borzár

Másik remek megoldás egy vákuumpumpa borzár, aminek köszönhetően végre napokkal később is frissen fogyasztható a bor. Tökéletes választás akkor is, ha titkárnőként tevékenykedik valaki, hiszen így az egyes események során nem kell minden alkalommal új bort felnyitni. Ennek hála ugyanis vákuummal tárolhatja a kibontott palackot. Egyszerűen létre kell vele hozni egy vákuumot, majd pedig a dugóval lezárni azt, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot. Ezáltal sokkal tovább tárolható, így akár az egy héttel későbbi értekezleten is elő lehet venni azt.

Borhűtő

A borhűtő szintén egy olyan termék, amely jól jöhet nemcsak ajándékba, hanem a cég működése kapcsán is. Ennek hála ugyanis akár 15 percen belül lehűthetünk egy palackot, ráadásul úgy is tarthatjuk azt az utolsó kortyig. Akár kitüntetés mellé, akár karácsonyra, akár a titkárnő irodájába hasznos boros kelléknek bizonyulhat. Kérhető rá bármilyen logó, minta, így egy igazán értékes és hasznos apróságot lehet átadni a dolgozók számára.

Összegezve

Ha tehát a borok szerelmeseinek keres céges reklámajándékokat, akkor a Vacu Vin webáruházában szinte mindent megtalálhat. Legyen szó egy egyszerű, ámde igen praktikus dugóhúzóról, esetleg egy vákuumpumpa borzárról, hiszen ezek mind remek céges reklámajándékok, használati tárgyak egy vállalkozás életében.

Kapcsolódó cikk:

Így kell helyesen becsomagolni az ajándékot, ha futárral küldjük

Kapcsolódó cikkek

Céges reklámajándékok a borok szerelmeseinek

Céges reklámajándékok a borok szerelmeseinek

Céges reklámajándékokat keres a vállalata számára? Ebben a cikkben számos olyat mutatunk be, amely remek lehet a borok szerelmeseinek.